Konferenstelefoner_980px

Kontakta oss!

Om du har frågor eller vill beställa något, kontakta oss så hjälper vi dig!

  Daniel-Bengtsson

Daniel Bengtsson

Säljare

Telefon: 08-562 224 19
Mobil: 073-682 24 19
E-post till ​Daniel

Vilken konferenstelefon passar dig för ditt telefonmöte eller Skype/Lync-möte?

Nedan presenterar vi ​några av våra vanligaste modeller. Ring oss så hjälper vi dig hitta den modell som passar dig bäst.

» Gå tillbaka till huvudsidan för konferenstelefoner
Tipsa om den här sidan

Evoko Minto

Evoko_Minto

Portabel konferenstelefon

Säg hej till den viktigaste deltagaren i dina framtida möten. Säg adjö till bakgrundsljud, distraktioner och kommentarer som inte kan höras. Evoko Minto är intelligent, lätt att arbeta med och har en snygg design. Den har en anmärkningsvärd förmåga att höra vad som är viktigt och vad som inte är. Allt tack vare en unik ljudteknik. Lätt att koppla in för att användas med din mobil, surfplatta eller PC. Redo att få fram budskapet till alla - var du än är.

Sennheiser SP 20 ML

Sennheiser1

Portabel konferenshögtalare

Sennheiser SP 20 ML är en bärbar högtalartelefon avsedd för UC (Unified Communication) mobila affärsmän som använder Microsoft Lync till både personliga och små gruppkonferenser. Den inbyggda kabeln ansluts direkt till datorn, mobiltelefon/surfplatta. Sennheiser HD-ljudkvalitet och rösttydlighet ger bättre samspel mellan den som talar och den som lyssnar. Lätt, strömlinjeformad design och en snygg yta ger ett högkvalitativt utseende. Funktionerna inkluderar dubbel-tal-funktion, ekodämpning, musikinställning. En medföljande bärpåse följer med.

 

Vi säljer alla Polycoms modeller av konferenstelefoner. För att se hela sortimentet kan du gå in på Polycoms hemsida: Polycom 

Polycom SoundStation IP 7000

Häpnadsväckande ljudkvalitet från världens mest avancerade VoIP-konferenstelefon.

Polycom SoundStation IP 7000 konferenstelefon har en enastående prestanda och idealiska funktioner för organisationer som är verksamma på SIP-baserade VoIP-plattformar. Den här konferenstelefonen är perfekt för styrelserum, konferensrum och hörsalar. Kan integreras med HDX videokonferenssystemen.

Polycom SoundStation Duo

Den enda konferenstelefonen med för både analog och IP-koppling, för små och medelstora rum.

Polycom SoundStation Duo är väldigt flexibel och en mycket bra investering. Den är enkel att både installera och använda. Konferenstelefonen har Polycoms HD Voice-teknik - det senaste inom ekodämpning och motstånd mot störningar från mobiltelefoner och andra trådlösa enheter. SoundStation Duo ger oöverträffade grupp-konferenser!

Polycom SoundStation 2

Analog konferenstelefon, idealisk för små och medelstora konferensrum med upp till 10 deltagare.

SoundStation2 ger enastående prestanda och ljudkvalitet, vilket gör dina konferenssamtal tydligare och mer produktiva. Du får en naturlig två-vägs konversation utan klippning och störningar som är vanliga i traditionella högtalartelefoner. Deltagarna kan tala med normal röst och höras tydligt upp till 10 meters avstånd.