Hyrköp SMART Board! Från 1995:-/månad.

Nu erbjuder AV-Huset ett komplett alternativ för dig som vill köpa SMART Board. Allt du behöver ingår och du betalar en fast månadskostnad - inga oväntade utgifter! Från 1 995 kr / månad för företag.
eddie-lagergren 

Eddie Lagergren

​Säljare

Telefon: 08-562 224 15
Mobil: 073-682 24 15
E-post till Eddie

SMART Board

En motiverande tavla

En SMART Board är en interaktiv skrivtavla, som motiverar dina elever eller mötesdeltagare. En SMART Board förenklar undervisningen och gör dina presentationer mer effektiva, interaktiva och flexibla.

» SMART Board i skolan 

» Hyrköp SMART Board skola 

» SMART Board på företaget             

» Hyrköp SMART Board företag 

» SMARTA erbjudanden

Tipsa om den här sidan

SMART Board – interaktiv skrivtavla på företaget

 

Smart_Tech121

Underlätta med SMART:s lösningar

I mer än 20 år har företag använt SMART produkter för att underlätta sina samarbeten och öka produktiviteten. Olika yrkesgrupper och team runt om i hela världen använder SMART lösningar för att effektivisera sina möten. Med SMART lösningar för företag kan man samarbeta oavsett om kollegorna befinner sig i samma mötesrum, arbetar hemifrån, är fältbaserade eller befinner sig på en annan plats i världen.

Samarbete på distans

När du vill nå ut till anställda på fältet eller samarbetspartners som befinner sig på avlägsna platser, är tydlighet och snabbhet avgörande. SMART företagslösningar gör att du snabbt kan koppla upp dig mot alla ute på fältet. Arbetsgrupper kan dela dokument och bilder i realtid och arbeta med aktiv problemlösning som leder fram till snabbare beslut.

Samarbete på distans

SMART Företagsbroschyr

Här finns de senaste produkterna och lösningarna presenterade.

Läs broschyren och ​få tips om effektiva möten.

Läs broschyren och få tips på företagslösningar

SMART information


Full garanti och service
 

Samarbeta som du alltid har gjort men gör det digitalt med SMART kapp iQ

SMART kapp iQ är inte bara en digital whiteboard, det är även en 4K-skärm med flervägskommunikation. Skriv, spara och dela. Bjud in deltagare på distans och låt alla delta i mötet på samma villkor. 

» Läs mer om SMART kapp iQ - allt i ett

SMART_kapp_iQ