För mer information, kontakta

eddie-lagergren 

Eddie Lagergren

​Säljare

Telefon: 08-562 224 15
Mobil: 073-682 24 15
E-post till Eddie

SMART Notebook

Programvara på svenska
Hjälper dig att skapa händelserika lektioner
Lätt att hantera efterarbetet
Lektionsinnehållet är lätt att spara
Lätt att mejla
Lätt att återanvända
Tusentals lektionstips via SMART-klubben 
            
» Läs mer om SMART Notebook 

» SMART Notebook Advantage 

SMART Board

En motiverande tavla

En SMART Board är en interaktiv skrivtavla, som motiverar dina elever eller mötesdeltagare. En SMART Board förenklar undervisningen och gör dina presentationer mer effektiva, interaktiva och flexibla.

» SMART Board i skolan 

» Hyrköp SMART Board skola 

» SMART Board på företaget             

» Hyrköp SMART Board företag 

» SMARTA erbjudanden

cef1d823

 

3b56115e

 

Tipsa om den här sidan

SMART Learning Suite

SMART Learning Suite - allt i ett

För att öka det pedagogiska värdet för lärare, förskollärare och elever, och för att förenkla licenshanteringen, paketerar SMART sina fyra mjukvaror i en och samma licens, SMART Learning Suite (SLS).

SMART Learning Suite innehåller de fyra mjukvarorna SMART Notebook, SMART lesson activity builder, SMART response och SMART amp. 

SMART Notebook

Lärarens/förskollärarens pedagogiska mjukvara och plattformen för all digital undervisning.

SMART lab

Mallar för interaktiva övningar som du skapar på mindre än 5 minuter.

SMART response

Med hjälp av verktyget skapar pedagogen frågor med text och bild. Eleverna svarar via sina enheter och pedagogen kan följa gruppens svar i realtid.

SMART amp

En online-baserad mjukvara för kollaborativt lärande i realtid.

SMART-Learning-Suite

 

SMART Learning Suite

Från mars 2016 gäller nya licensvillkor för SMART:s licenser!

» Läs om SMART Learning Suite - vad händer på min skola/förskola?

Om SMART Notebook

SMART Notebook är lärarens/förskollärarens pedagogiska mjukvara och plattformen för all digital undervisning. SMART Notebook laddas hem på lärarens/förskollärarens dator och används vid lärarledd undervisning kring den stora digitala gemensamma ytan. Pedagoger och elever samtalar, interagerar och löser problem i helgrupp, i mindre grupp eller enskilt vid SMART Board.

Om SMART Lesson Activity Builder

Med SMART Lesson Activity Builder (LAB) skapar pedagogerna/eleverna spelinspirerade interaktiva övningar med eget innehåll, anpassade efter elev-/barngruppen på under fem minuter. Eleverna kan använda sina digitala enheter (t ex datorer, Chromebooks, iPads, plattor och smarta telefoner) för att skicka upp text och bild trådlöst till SMART Board eller svara på frågor i responsverktyget. Övningarna kan anpassas till alla åldrar, ämnen och verksamheter.

Om SMART response

Med SMART response 2 kan pedagogerna följa elevgruppens kunskapsutveckling och utvärdera sin egen undervisning. På mindre än fem minuter skapar pedagogen frågor med text och bild. Eleverna svarar via sina enheter (datorer, chromebooks, plattor eller smarta telefoner). Pedagogen kan följa gruppens svar i realtid. 

SMART response 2 är en BETA, det vill säga den utvecklas just nu tillsammans med SMART Exemplary Educators och deras elever över hela världen.

Om SMART amp

SMART amp är en online-baserad mjukvara för kollaborativt lärande i realtid. Pedagogen bjuder in sina elever för att samarbeta, lösa problem eller svara på responsfrågor på en stor digital panorerbar arbetsyta, i helgrupp, i mindre grupp eller enskilt. På arbetsytan går det att lägga in text, bilder, filmer, länkar, ljud med mera. Eleverna kan befinna sig i samma rum eller på olika platser, hemma och i skolan. Det enda som krävs är en internetuppkoppling. SMART amp bygger på Googles plattform Google Apps for Education, GAFE, och kan användas på alla digitala enheter (datorer, chromebooks och plattor) när som helst, var som helst. 

 

Om licensen SMART Learning Suite

En pedagog – en licens

Skolan/förskolan beställer en licens per pedagog.* Vid nybeställning beställer skolan/förskolan en SMART Learning Suite Subscription per lärare/förskollärare, vid förlängning beställer skolan/förskolan en SMART Learning Suite Extension per lärare/förskollärare (befintlig licens måste bifogas vid köp av förlängning).

 * De så kallade Classroom- och Sitelicenserna försvinner. Då SMART Notebook är lärarens/förskollärarens pedagogiska mjukvara kan inte eleverna ladda hem den på sina datorer. Om skolan/förskolan har en SMART Advantage sitelicens idag och om de har installerat SMART Notebook på elevernas datorer som eleverna använder aktivt i undervisningen kontaktar ni oss för att hitta en övergångslösning.

SMART amp till eleverna

I en SMART Learning Suite ingår 30 st elevlicenser på SMART amp.

1 år, 2 år eller 3 år

SMART Learning Suite kan köpas på 1, 2 eller 3 år med rabatter på de längre avtalstiderna.

SMART Learning Suite ingår vid köp av hårdvara

En 1-års licens på SMART Learning Suite, en Subscription, ingår i köpet av SMART Board Interaktiv skrivtavla och SMART Board Interaktiv skärm. Efter det första året tecknar skolan/förskolan en förlängning på 1, 2 eller 3 år, en sk SMART Learning Suite Extension. Det är även möjligt att köpa till en förlängning redan från början.​

Varför välja SMART Notebook

SMART Notebook är lärarens pedagogiska undervisningsverktyg och fungerar som plattformen för alla delar i undervisningen.

Enkelt och snabbt

  • skapar du egna engagerande och interaktiva lektioner med ämnesspecifika verktyg och funktioner.
  • deltar eleverna i den gemensamma diskussionen genom att skicka text och bilder från sina digitala enheter till SMART Board.
  • förbereder du uppföljningsfrågor och prov för den formativa bedömningen. Eleverna svarar via sina digitala enheter.
  • samlar elever och lärare bilder, filmer, text och länkar till andras utbildningsmaterial.

SMART Notebook har använts i undervisning i över 22 år och utvecklas ständigt i nära samarbete med lärare och elever på skolor runt om i världen.

» Läs mer om SMART Learning Suite mjukvara inklusive Notebook

Använder du Turning Technologies interaktiva avstämningsverktyg IAV finns nu en tilläggstjänst TurningPoint Lite Plus som kan integreras i SMART Notebook®. Det gör det enkelt för lärare att ställa frågor och få svar under pågående lektionstid när du använder ​din SMART Board.

SMART Skolbroschyr 

Skolbroschyr

Läs om funktioner och verktyg i SMART Notebook i SMART Skolbroschyr.

 

 

 

6065_highres_0ff0d062