Utbildning_980px

SMART certifierad utbildning

ERBJUDANDE PÅ UTBILDNING

Utbildningspaket för obegränsat antal deltagare

Köp utbildningspaketet SMART Start 2+2 tim och SMART Start fördjupning 2+2 tim. Betala endast 15 000 kr (ordinarie pris 20 000 kr). Moms och resekostnader tillkommer. Utbildningspaketet består av totalt 8 timmar. I erbjudandet ingår 15 böcker "Inte utan min SMART Board" och 4 gratisplatser på SMART Workshopdag.

Erbjudandet gäller till den 30 ​september 2016. 

SMART Start

Under SMART Start inspirerar vi pedagogerna och går igenom verktyg och funktioner och visar hur de på ett enkelt sätt kan skapa och arbeta i mjukvaran SMART Notebook. 

Ingår: 8 ex av boken "Inte utan min SMART Board". Två gratisplatser på SMART Workshopdag.

SMART Workshopdag

SMART Workshopdag är en mer praktiskt lagd utbildning där pedagogerna dels får mer fördjupad
kunskap i hur de kan använda sin SMART Board, dels skapar övningar och aktiviteter under handledning. Utbildningens innehåll kan anpassas efter gruppens förkunskaper och önskemål.

Förkunskaper: SMART Start
Ingår: Deltagarna (max 25) får ett ex av boken "Inte utan min SMART Board"

SMART Pedagogisk Planering

Pedagoger som har blivit mer förtrogna med SMART Board och mjukvaran SMART Notebook fördjupar sig ytterligare i hur de kan utforma ett interaktivt och kollaborativt innehåll som utmanar målgruppen, med utgångspunkt i respektive läroplan.

Förkunskaper: SMART Start och minst en SMART Workshopdag.

SMART Coach - SMART Diplomerad skola - SMART Diplomerad förskola

För att bli SMART Diplomerad skola/förskola går ett antal pedagoger utbildningen SMART Coach. SMART Coach får ytterligare fördjupad kunskap om SMART Board samt strategier för hur de kan stödja implementeringsarbetet av interaktiva verktyg på skolan. SMART Coach blir inbjudna till våra kostnadsfria nätverksträffar och får ta del av nyheter och inspiration. SMART Coach fungerar som handledare och inspiratör på skolan och är länken mellan oss på Netsmart och kollegorna på skolan/förskolan. 

Förkunskaper: SMART Start och minst en SMART Workshopdag.​

SMART Skolledarutbildning

Under SMART Skolledarutbildning diskuterar vi hur olika digitala verktyg kan samverka på skolan och hur dessa kan höja elevernas måluppfyllelse. Vi tittar även på olika implementeringsstrategier som säkerställer skolans investering nu och i framtiden.

 

SMART Skolbroschyr 

Här finns information om hur man kan använda SMART produkter i utbildningen, om hårdvaror och mjukvaror. 

Läs broschyren och bli inspirerad! 

 
SMART-Skolbroschyr_200px