Konferens

Konferenser och möten - vi hjälper dig med tekniken till ditt evenemang!

Vi är en teknikleverantör som jobbar med helhetslösningar inom event och konferens. Vi hjälper dig med ljud, ljus och bild till ditt event. Kontakta oss!
streaming

Dokumentera ditt event!

Filmar du ditt event finns möjligheten att "streama" detta live på internet samt att spara materialet digitalt för framtiden. Spara din konferensupplevelse på en USB-sticka!
Event

Läs om våra senaste uppdrag

AV-Huset hjälper till med alla typer av event. Läs om våra senaste uppdrag här!

Vi ritar upp ditt event i 3D!

Vi använder ett 3D-program och skissar upp olika event och lokaler för att kunna skapa oss en bild över ljussättning och teknikplacering. Allt för att uppnå perfekt slutresultat!

Nu kan du få en komplett lösning för all din AV-teknik
– Välkommen till AV-Huset Rental i Stockholm AB!

Vi har samlat allt du behöver inom AV-teknik under ett och samma tak. Här hittar du ett brett sortiment av produkter inom ljud, ljus och bild. Till skillnad från många andra kan vi leverera en helhetslösning till dig som vill hyra AV-utrustning. Med över 30 års erfarenhet i branschen ​garanterar vi dig ett lyckat event.

Så gör du din konferens till en succé!

Dags för konferens? Ibland kan det vara svårt att veta exakt vilken AV-utrustning för konferensrum som behövs. Vi erbjuder AV-utrustning att hyra för alla sammanhang. Givetvis hjälper vi dig med kostnadsfri rådgivning så du hittar rätt i vårt sortiment. På så vis får du tid till det viktigaste, planeringen och innehållet på konferensen.

Helhetslösning av AV-teknik i Stockholm

Kontakta oss redan i början av planeringen av ditt event. Vi är med dig hela vägen. Hos oss får du en personlig kontakt från första mötet till uppföljningen efter genomförandet. För oss är inget projekt för stort eller litet. Som experter på området kan vi garantera att samtlig utrustning fungerar problemfritt och utan krångel – precis som du vill ha det.

Hyr AV-teknik till ditt event

AV-Huset är specialiserade på korttidshyra av teknik inom ljud, ljus och bild. Hos oss hittar du en flexibel lösning. Bli en av våra många nöjda kunder – hyr din AV-utrustning ​av oss.

» Läs mer om uthyrning! 

Kontakta oss så hjälper vi dig med tekniken till ditt event

Med över 30 års erfarenhet i branschen får du en trygg och säker lösning för ditt event.
Se filmen när vi riggar tekniken inför ett event!
Kontakta oss på telefonnummer:

08-​562 224 40