• Månadens kund - Summit

  Summit erbjuder kontor, mötes- och eventlokaler på sex platser i Stockholm city och i Solna. AV-Huset har levererat ljud och bild till alla Summits anläggningar.
  Summit_980px
 • Ny teknik i hyrespoolen

  Digitala mixerbord från Allen&Heat, DJ-bänk från Pioneer, Bildväxel från Analog Way samt ett stort antal nya 16:9-dukar från Stumpfl.
 • Vi ritar upp ditt event i 3D !

  Vi använder ett 3D-program och skissar upp olika event och lokaler för att kunna skapa oss en bild över ljussättning och teknikplacering. Allt för att uppnå perfekt slutresultat!
 • Dokumentera ditt event!

  Filmar du ditt event finns möjligheten att "streama" detta live på internet samt att spara materialet digitalt för framtiden. Spara din konferensupplevelse på en USB-sticka!
  Dokumentera ditt event!
 • Konferenser & Möten

  Har du ett event på gång? Vi hjälper dig med all AV- och IT-teknik.
  Möten och konferenser

Hyra & Event

Event

Kontakta oss redan i början av planeringen av ditt event; vi hjälper dig som idégivare och bollplank. Inget event är för stort eller för litet!

» Olika hyreslösningar

» Referenser – se vad vi gjort tidigare

Hyra

Hyra AV-utrustning kort eller lång tid? Välj det hyresalternativ som passar dig bäst. Betala bara för att använda utrustningen, inte för att äga.

» Se våra hyresprodukter här

 

Kontakta oss

Vad behöver du?

Kontakta oss redan i början av planeringen av ditt event, vi hjälper dig som idégivare och bollplank. Inget event är för stort eller för litet!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Gör en hyresförfrågan här

Ring oss: 08-562 224 40

Skicka e-post: hyra@avhuset.se

Medarbetare på Hyra & Event 


Beställ prislista

Behöver du hyra ljud, ljus, bild eller IT?

AV-Husets hyresavdelning är specialiserade på uthyrning av AV-teknik inom områdena IT, ljud, ljus och bild. Hyr din AV-utrustning, så får du en flexibel lösning. Vi hjälper dig att lösa tillfälliga behov. Hyr ljudanläggning, projektor, datorer, ljud & bild, pekskärmar, mentometer och mycket mer. Se mer om hyresprodukter här.

Planerar du ett företagsevent?

AV-Huset ordnar de tekniska lösningarna till konferenser, mässor, fester, konserter, invigningar, modevisningar och alla typer av företagsevent.

Våra medarbetare fungerar även som idégivare och bollplank. Inget evenemang är för litet eller för stort. Vi kan hjälpa till med allt, från planering och förberedelser till riggning och genomförande. Dessutom kan vi, med vår långa erfarenhet, garantera att all utrustning fungerar som planerat.

Med AV-Huset som partner kan du lugnt planera ditt företags event.

Vi har kontakterna!

Våra projektledare har ett brett kontaktnät med experter inom många olika områden som kan behövas till ett evenemang, till exempel producenter, scenografer, lokaler, cateringfirmor, möbeluthyrare och mycket mer.

Du har kontakt med en av våra projektledare, som syr ihop projektet så helhetsresultatet blir bra. Då kan du i lugn och ro ägna dig åt innehållet i ditt event.
 

Läs mer om våra hyreslösningar 

 Hyresalternativ 

Tipsa om den här sidan