Hyra_event

Hyra & Event - läs om våra senaste uppdrag

Vår Hyres- & Eventavdelning hjälper till med alla typer av event. Läs om våra senaste uppdrag här!

I hyrespoolen hittar du tekniken till ditt event

Vi har till exempel digitala mixerbord från Allen&Heat, DJ-bänk från Pioneer, bildväxel från Analog Way samt ett stort antal 16:9-dukar från Stumpfl för att nämna något. Titta in i hyrespoolen!

Vi ritar upp ditt event i 3D !

Vi använder ett 3D-program och skissar upp olika event och lokaler för att kunna skapa oss en bild över ljussättning och teknikplacering. Allt för att uppnå perfekt slutresultat!
Dokumentera ditt event!

Dokumentera ditt event!

Filmar du ditt event finns möjligheten att "streama" detta live på internet samt att spara materialet digitalt för framtiden. Spara din konferensupplevelse på en USB-sticka!
Möten och konferenser

Konferenser & Möten

Har du ett event på gång? Vi hjälper dig med all AV- och IT-teknik.

Hyra & Event

Event

Kontakta oss redan i början av planeringen av ditt event; vi hjälper dig som idégivare och bollplank. Inget event är för stort eller för litet!

» Olika hyreslösningar

» Referenser – se vad vi gjort tidigare

Hyra

Hyra AV-utrustning kort eller lång tid? Välj det hyresalternativ som passar dig bäst. Betala bara för att använda utrustningen, inte för att äga.

» Se våra hyresprodukter här

 

Kontakta oss

Vad behöver du?

Kontakta oss redan i början av planeringen av ditt event, vi hjälper dig som idégivare och bollplank. Inget event är för stort eller för litet!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Gör en hyresförfrågan här

Ring oss: 08-562 224 40

Skicka e-post: hyra@avhuset.se

​Våra medarbetare 

Beställ prislista

Behöver du hyra AV-utrustning, ljudutrustning eller projektor? Här är produkterna du kan lita på till 100 %

Föreställ dig ett event där allt finns på plats och fungerar som det ska. Tänk dig nu att du som arrangör är ansvarig för det eventet. Visst känns det bra?

AV-Husets hyresavdelning är specialiserade på uthyrning av AV-teknik inom områdena ljud, ljus, bild och event. När du hyr din AV-utrustning får du en flexibel lösning med allt du behöver, så att du som arrangör kan pusta ut. Vi hjälper dig också lösa tillfälliga behov som kan uppstå. Se mer om våra hyresprodukter när du ska hyra ljudutrustning, projektor, bildskärmar och mycket mer.

Planerar du ett företagsevent?

Du behöver inte oroa dig. Vi ordnar de tekniska lösningarna till:

  • Konferenser
  • Mässor
  • Fester
  • Konserter
  • Invigningar
  • Modevisningar

… och alla typer av företagsevent.

Slut på idéer? Våra medarbetare fungerar även som bollplank och idégivare. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan komma fram till en innovativ och anpassad lösning. För oss är inget evenemang för litet eller stort. Planering, förberedelser till riggning och genomförande är bara några exempel på området där vi kan ge en hjälpande hand.

Fler experter, bättre resultat

Vi har ett brett kontaktnät. Här finns experter inom de flesta områdena som kan hjälpa till med det mesta till ditt event. Som till exempel: producenter, scenografer, lokaler, cateringfirmor, möbeluthyrare och mycket mer.

Vi garanterar att all utrustning fungerar som den ska. Med oss som partner kan du därför ägna mer tid åt innehållet i ditt event i lugn och ro.

Kontakta oss så berättar vi mer hur vi ditt event kan bli årets succé. 

Läs mer om våra hyreslösningar 

 Hyresalternativ 

Tipsa om den här sidan