Månadens kund - Januari 2014

Djurönäset

Djurönäset är ett konferenshotell mitt i Stockholms skärgård som har alla tänkbara bekvämligheter för både  konferens- och privatgäster, från små sällskap till riktigt stora.

Djurönäset har varit kund hos AV-Huset sedan 1998. Det finns ett flertal möteslokaler, både stora och små, allt från smårum för två personer till kongressen som tar hela 450 personer. AV-Huset har installerat AV-teknik i dessa utrymmen under årens lopp.

Djurö anlitar AV-Huset både för fasta installationer och för tillfälliga hyreslösningar. AV-Husets tekniker är ofta ute i Djurös konferenslokaler och hjälper till med tekniken och sitter körtekniker.

Hur fungerar samarbetet med AV-Huset?

Jag tycker att det fungerar utmärkt. Personalen är kunnig och vi får alltid snabb service när vi ringer. Teknikerna på plats fungerar väldigt bra med kunden.

Vilka styrkor tycker ni AV-Huset har?

Mycket tekniskt kunnig personal som har kunskap om all vår AV-utrustning. Dom kommer ofta med nya idéer gällande tekniska lösningar. Teknikerna är sociala och kundorienterade.

Vad är ni mest nöjda med när det gäller AV-Huset som leverantör?

AV-Huset ställer alltid upp med kort varsel och löser alla uppgifter. Det känns tryggt att anlita AV-Huset tack vare deras tekniska och sociala kompetens.

"Både vi och våra kunder känner oss trygga med AV-Huset"

/personalen på Djurönäset


Tipsa om den här sidan