Månadens kund - November 2013

Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. De är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. 

AV-Huset hjälpte Riksbyggen med en flytt från Haga Norra till Hammarby sjöstad. I de nya lokalerna installerade vi ny teknik i ett antal konferensrum samt i det nya samlingsutrymmet.

Konferensrummen har en totallösning som styrs med Crestron styrsystem och pekskärmar. Samlingsutrymmet har ett zonindelat ljud och bildsystem. Dessutom bokas alla konferensrum med Evoko rumsbokningssystem.

Varför har ni valt AV-Huset som leverantör?

Vi valde dem tack vare Kinnarps som gav oss en kontakt på AV-Huset i samband med vår flytt. Vi träffades och gick igenom våra behov och sedan gav AV-Huset oss en helhetslösning som vi var nöjda med.

Hur länge har ni varit kund?

Sedan juni 2013.

Hur fungerar samarbetet med AV-Huset?

Samarbetet har varit excellent. Vi hade väldigt ont om tid från det att vi sågs tills dess att sakerna skulle installeras och detta hjälpte AV-Huset oss med. Vår kontaktperson på AV-Huset har på ett utomordentligt sätt hjälpt till vid behov. Alltifrån en skrivtavla som gick sönder till ändringar i styrpaneler. 

Sandra Nilsson, Riksbyggen
Bitr. Projektledare Bostad Stockholm Uppland.

 

Vilka styrkor tycker ni AV-Huset har?

Bra utrustning, snabb service och hjälper till med att få till helheten.

Vad är ni mest nöjda med när det gäller AV-Huset som er leverantör?

Flexibiliteten, servicen och den snabba leveransen.

Tipsa om den här sidan