Månadens kund - December 2013

S:t Paulskyrkan

S:t Paulskyrkan ligger på Mariatorget i Stockholm och har drag av engelsk nygotisk stil. Kyrkan invigdes år 1876. I kyrkan bedrivs olika typer av verksamheter som tex körsång, bön och gudstjänster. När man installerar teknik i en kyrka är det extra viktigt att tekniken inte tar över kyrkans vackra inredning.

Varför valde ni AV-Huset?

Vi behövde ett helt nytt system och de verkade vara ett bra företag som vi kände att vi ville anlita.

Hur upplever ni AV-Huset som leverantör?

AV-Huset har varit bra och vi är nöjda med anläggningen. Vid vårt första möte fick vi tala om vad vi ville och sedan har det också blivit så. Det de säger, det verkställs. AV-Huset har dessutom alltid ställt upp, vi har kunnat ringa och de har då kommit hit och hjälpt oss. Det känns som att de deltar i hela processen och inte lämnar allt när det är klart. Det känns bra för oss.

Har AV-Huset levt upp till alla förväntningar eller känner ni att någonting saknas?

Nej, ingenting saknas. Det är möjligtvis nu när vi verkligen har börjat använda systemet som vi känner att vi kanske borde ha gjort vissa andra saker också. Systemet har byggts ut under tiden, men vi vill gärna utveckla ytterligare. I processen har AV-Huset också kommit med bra förslag på kompletteringar i systemet som varit till nytta för oss - med andra ord väl värda den extra investeringen.

Den gamla anläggningen fick vi ibland till och med stänga av pga ljudkvliteten, men nu är det kanonljud. Dessutom smälter de vita högtalarna in väldigt bra i kyrkan, första gången vi såg dem var det en riktig wow-känsla.

Vi kommer att återkomma till AV-Huset om vi behöver deras tjänster i framtiden och självklart även rekommendera dem till andra.

Bo Berglund, S:t Paulskyrkan

"Det AV-Huset säger - det verkställs!"

"I processen har AV-Huset också kommit med bra förslag på kompletteringar i systemet som varit till nytta för oss."

Tipsa om den här sidan