Pressrelease

Solna , 21 oktober 2013

Samarbetsavtal har tecknats mellan TDC Sverige AB och AV-Huset Ljud & Bildteknik AB.

Kommunikationsföretaget TDC och AV företaget AV-Huset har tecknat ett treårigt samarbetsavtal. Genom detta avtal kommer TDC erbjuda kompletta AV-lösningar för sina kunder i Sverige.

AV-Huset förstärker sin kunskap inom distanskommunikation och befäster med detta avtal sin position på marknaden som den ledande leverantören av teknik för mötesrummet. Samarbetet innebär även att AV-Huset nu geografiskt öppnar upp för kunder över hela landet, säger Claes Berglund, VD, AV-Huset.

- Detta är ännu en satsning från TDC inom videokonferensområdet, i vilken vi – som enda leverantör i Sverige – kan erbjuda eget nät, egen lösning, end-to-end. Vi ser fram emot att arbeta med AV-huset, och att tillsammans överträffa användarnas förväntningar, säger Lars Schön, Sales, TDC Sverige.

 För ytterligare information vänligen kontakta:

Claes Berglund, VD AV-Huset
Mobil: 073-682 24 11
claes.berglund@avhuset.se

Lars Schön, Sales, TDC Sverige
Mobil: 0709-81 73 35
lars.schon@tdc.se

Om AV-Huset

AV-Huset har funnits sedan 1981 och har lång erfarenhet av allt från enkel presentationsteknik till avancerade lösningar, med den senaste styr- och reglertekniken för bild, ljud och ljus. AV-Huset sysselsätter ca 40 personer och omsätter ca 60 miljoner.

 

Om TDC

I Sverige erbjuder TDC helhetslösningar inom tal, data och video till företag och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Företaget är representerat över hela landet med cirka 830 medarbetare. TDC Sverige AB är ett dotterbolag inom TDC-koncernen – Nordens tredje största telekomföretag – med en årlig intäkt om 26,1 miljarder danska kronor och över 9 300 medarbetare (2012). TDC grundades i Danmark 1882