Konferens

Konferenser och möten - vi hjälper dig med tekniken till ditt evenemang!

Vi är en teknikleverantör som jobbar med helhetslösningar inom event och konferens. Vi hjälper dig med ljud, ljus och bild till ditt event. Kontakta oss!
streaming

Dokumentera ditt event!

Filmar du ditt event finns möjligheten att "streama" detta live på internet samt att spara materialet digitalt för framtiden. Spara din konferensupplevelse på en USB-sticka!
Event

Läs om våra senaste uppdrag

AV-Huset hjälper till med alla typer av event. Läs om våra senaste uppdrag här!

Vi ritar upp ditt event i 3D!

Vi använder ett 3D-program och skissar upp olika event och lokaler för att kunna skapa oss en bild över ljussättning och teknikplacering. Allt för att uppnå perfekt slutresultat!

Hyra & Event

Event

Kontakta oss redan i början av planeringen av ditt event; vi hjälper dig som idégivare och bollplank. Inget event är för stort eller för litet!

» Olika hyreslösningar

» Referenser – se vad vi gjort tidigare

Hyra

Hyra AV-utrustning kort eller lång tid? Välj det hyresalternativ som passar dig bäst. Betala bara för att använda utrustningen, inte för att äga.

» Se våra hyresprodukter här

 

Kontakta oss

Vad behöver du?

Kontakta oss redan i början av planeringen av ditt event, vi hjälper dig som idégivare och bollplank. Inget event är för stort eller för litet!

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Gör en hyresförfrågan här

Ring oss: 08-562 224 40

Skicka e-post: hyra@avhuset.se

​Våra medarbetare

Följ oss på Facebook

Tipsa om den här sidan

Behöver du hyra AV-utrustning, ljudutrustning eller projektor? Vi hjälper dig med ditt even​t

Föreställ dig ett event där allt finns på plats och fungerar som det ska. Tänk dig nu att du som arrangör är ansvarig för det eventet. Visst känns det bra?

AV-Huset är specialiserade på uthyrning av AV-teknik inom områdena ljud, ljus, bild och event. När du hyr din AV-utrustning får du en flexibel lösning med allt du behöver, så att du som arrangör kan pusta ut. Vi hjälper dig också lösa tillfälliga behov som kan uppstå. Se mer om våra hyresprodukter när du ska hyra ljudutrustning, projektor, bildskärmar och mycket mer.

Planerar du ett företagsevenemang?

Vi jobbar med helhetslösningar inom event och konferens. Vi hjälper dig hela vägen och ordnar tekniska lösningar till konferenser, mässor, fester, konserter, invigningar, modevisningar, pressträffar, skolavslutningar och alla andra  typer av företagsevent.

Har ni slut på idéer så kan vi hjälpa till. Våra medarbetare fungerar även som bollplank och idégivare. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan komma fram till en innovativ och anpassad lösning. För oss är inget evenemang för litet eller stort. Planering, förberedelser till riggning och genomförande är bara några exempel på området där vi kan ge en hjälpande hand.

Fler experter, bättre resultat

Vi har ett brett kontaktnät. Här finns experter inom de flesta områdena som kan hjälpa till med det mesta till ditt event. Som till exempel: producenter, scenografer, lokaler, cateringfirmor, möbeluthyrare och mycket mer.

Vi garanterar att all utrustning fungerar som den ska. Med oss som partner kan du därför ägna mer tid åt innehållet i ditt event i lugn och ro. Kontakta oss så berättar vi mer hur ditt event kan bli årets succé. 

Se filmen när vi riggade teknik i form av scen, ljud och ljus inför ett större event.