Kontakta oss

Vad behöver du?

Kontakta oss redan i början av planeringen av ditt event, vi hjälper dig som idégivare och bollplank. Inget event är för stort eller för litet!

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Gör en hyresförfrågan här

Ring oss: 08-562 224 40

Skicka e-post: hyra@avhuset.se

​Våra medarbetare

Följ oss på Facebook

Tipsa om den här sidan

Hyr AV-utrustning till mässa, konferens och event

Ska du arrangera en mässa, konferens, möte eller kanske ett event? Här kan du hyra AV-utrustning för konferens och alla andra möjliga sammanhang. Vi gör det enkelt för dig och hjälper till att plocka ihop det du behöver i vårt stora sortiment för att få det resultat som önskas.

Men vi gör också mycket mer än så.

När utrustningen väl är på plats hjälper vi också till med att rigga den och erbjuder tekniker som ställer in ljud & bild. Vi vet att alla lokaler är olika. Med största sannolikhet kommer det här att både påverka ljus, ljud och bild. Som experter på området kan vi ge er råd för hur man kan få bästa möjliga bild- och ljuskvalitet på plats.

AV-utrustning i alla sammanhang

Behöver du hyra AV-utrustning för konsert eller ett större event? Väder, vind och omgivning är alltid en utmaning för att kunna skapa den bästa möjliga upplevelsen för alla deltagare. Med lång erfarenhet inom området kan vi tekniken och har dessutom många nöjda kunder som referenser.

Vi lämnar ingen i sticket. Förutom tekniker ser vi även till att ha en projektledare på plats som håller kontakten mellan leverantörer och samarbetspartner. Den här personen kan agera som bollplank om det finns några frågor eller förslag som kommer upp under tiden.

Vare sig du vill hyra ljusutrustning till konserten du alltid drömt om att arrangera, eller hyra AV-utrustningen till mötet som kan förändra ditt liv, finns allt här hos oss.  

AV-Teknik till konferens

Ljud, ljus och bild till konserter

Ljud ljus och bild till stora event

AV-Utrustning till små events

Konferenser 

Till en konferens behövs det bra ljud, stor bild, projektor, mikrofoner med mera. Vi hjälper dig att ta fram en perfekt lösning till just din konferens. Vi hjälper även till att rigga allt på plats, och erbjuder tekniker som hjälper till med ljud, bild och ljustekniker under hela konferensen vid behov. 

Konserter

Vi har ljud- och ljusutrustning som behövs till konserter i olika storlekar. Vi hjälper till att rigga och soundchecka, och vi har ljud- och ljustekniker som ser till att allt fungerar som det ska under konserten. Kontakta oss så berättar vi mer!​

Stora event

Inget event är för stort för oss! Vi har kunskaper som täcker allt du kan behöva till event där en av våra medarbetare fungerar som en projektledare och håller kontakten mellan alla olika leverantörer och samarbetspartner som krävs för just ditt stora event.​

Små events

Inget event är för litet för oss! Har du ett litet event på gång där du behöver lite extra ljud, ljus eller bild, så hjälper vi dig med det. Vi installerar och ser till att allt fungerar. Önskar du ha en tekniker på plats, har vi  både ljud-, ljus-, bild- och it-tekniker.​

Produkthyra

AV-Teknik till ett möte

Teknik på mässan

Teknik till filminspelning

Produkthyra

Behöver du komplettera din utrustning tillfälligt? Vi har produkter för omgående leverans. Ljud- och ljusutrustning, projektorer, dukar, bildskärmar, datorer/iPads, mentometer, en extra mikrofon och så vidare. Ett urval av vårt sortiment hittar du här.​

Möten

Ska du ha ett litet möte på jobbet, i bostadsrättsföreningen eller var som helst, kan det behövas förstärkt ljud och kanske en skärm för att visa bilder och foton. Vi hjälper dig med en anpassad lösning för just ditt möte! 

För att skapa interaktivitet vill vi tipsa om mentometer, som ger ditt möte det lilla extra. Engagera dina mötesdeltagare och låt dem vara med och få sin röst hörd med hjälp av mentometer.​

Mässor

På mässan behövs det ofta informationsskärmar. Kanske pekskärmar där besökarna själva kan söka information och surfa? Vi tillhandahåller allt du kan tänkas behöva i form av ljud, ljus och bild. Självklart kommer vi ut till mässan och sätter upp all utrustning, precis så som du önskar. Kontakta oss tidigt i planeringen så kan vi komma med tips och idéer på hur du kan visualisera ditt budskap på bästa sätt.  ​

Filminspelning

Vi hyr ofta ut teknik som behövs vid filminspelningar. Det kan vara datorer, iPads, skärmar, projektorer med mera.

Vi kan även hjälpa dig att filma ditt event om det behövs. Ibland kan du behöva dokumentera en konferens genom att lägga allt på film, för att sedan kunna distribuera ut till andra som inte kunde delta. Vi har kameratekniker som hjälper till med detta.